Over ons

Wie zijn we?

Kelly Vandeputte:

Mama van onze tweeling Lena & Luka. Kelly werkt momenteel in het operatiekwartier in Az west Veurne en knalt daarnaast nog haar eigen schoonheidssalon 'BeautyTime' uit de grond in haar vrije uurtjes. Top vrouw en super mama uit de duizend dus!


Vincent Claerebout

Papa van onze tweeling Lena & Luka. Vincent werkt als bouwkundig tekenaar bij Enjoy Concrete te Veurne en na zijn werkuren helpt hij mensen met het organiseren van hun feesten en evenementen.

Het ontstaan van T-Rent

Het idee...

De interesse in het plannen van feesten en events groeide elk jaar gestaag.

Nadat we een paar tuinfeesten hadden georganiseerd en specialistische tenten hadden bewonderd op andere feesten, begon er een lichtje te branden in ons hoofd.

Na heel wat overleg, het afspeuren van leveranciers en het vergelijken van prijzen, zijn we in 2018 van start gegaan met T-Rent.


Na een flinke dosis denkwerk hebben we eindelijk besloten om onze allereerste bestelling te plaatsen. Na enkele weken nagelbijtend wachten was het eindelijk zover: onze bestelling lag klaar om opgehaald te worden!


Onze eerste bestelling

en verdere uitbouw

We hebben besloten om te starten met 2 soorten tenten, eentje van 3m op 3m en eentje van 3m op 4,5m, beide bedrukt met ons coole logo. We kozen voor zwarte zeilen omdat ze er strak en hip uitzien.

Sinds 2018 zijn we in turbo-modus gegaan en hebben we onze collectie uitgebreid met gloednieuwe tenten, feesttafels, stoelen, lampjes, verwarming, en zelfs een springkasteel! 🎉