Over ons

Wie zijn we?

Kelly Vandeputte:

Geboren op 3 januari 1992, woont in Lo-reninge en is mama van onze tweeling Lena & Luka. Kelly is in het jaar 2014 afgestudeerd als verpleegkundige en werkt momenteel in het operatiekwartier in Az west Veurne.


Vincent Claerebout

Geboren op 14 november 1988, woont in Lo-reninge en is papa van onze tweeling Lena & Luka. Vincent werkt als bouwkundig tekenaar bij Enjoy Concrete te Veurne.


Het ontstaan van T-Rent

Het idee...

De interesse voor het organiseren van feesten en evenementen nam jaar na jaar toe.

Na het organiseren van enkele tuinfeesten en het zien van enkele feesten waar er gespecialiseerde tenten geplaatst stonden begon het idee te spelen in ons hoofd. 

Na grondig te overleggen, het opzoeken van leveranciers en het navragen van prijzen zijn we gestart met T-Rent in 2018.  

Na wat wikken en wegen hebben we dan besloten om onze eerste bestelling vast te leggen en na enkele weken ongeduldig wachten was de bestelling klaar voor ophaling.

Onze eerste bestelling

en verdere uitbouw

We hebben besloten om te starten met 2 soorten tenten, deze waren tenten met de afmeting van 3m op 3m en 3m op 4,5m met ons logo erop. De keuze voor het zwarte zeil komt er omdat dit een strakker uitzicht heeft en moderner oogt. 


Sinds 2018 hebben we niet stil gezeten en hebben we verder uitgebreid met nieuwere tenten, partytafels, stoelen, lichten, verwarming, springkasteel, . . .